‘Webdesign Gorinchem’ think global, act local. Lokaal optimaliseren werkt!

7 april 2014 | Blog

Zoek ‘webdesign’ en gij zult ons vinden
Wij mikken met onze website op lokale ondernemers met middelgrote bedrijven. Die smaken namelijk naar meer! En dus zijn we op zoek gegaan naar de beste methoden om onze website lokaal lekker vindbaar te maken. Het keyword van de dag? ‘Webdesign Gorinchem’ – uiteraard met optimale conversie als doel.

Redeneer vanuit de klant, webdesign met een doel
Zoek op ‘Webdesign Gorinchem’ en u vindt webdesigners die hun techniek etaleren. Onze collega-webbouwers redeneren vanuit hun product en niet vanuit de behoefte van de klant. Is dat lekker window shoppen? Niet echt. Maar dat vertellen we ze niet, want nu kunnen wij ons tenminste onderscheiden. Wij verkopen geen technisch product met Content Management Systeem. Wij verkopen gemak, zodat de klant zijn website zonder  HTML-programmeur eenvoudig zelf kan bijhouden. Precies hetzelfde. Toch anders.

Content die overtuigt
Zoek op ‘Webdesign Gorinchem’ en u vindt ondernemers uit Gorinchem en hun reden waarom ze voor ons gekozen hebben. Want ik kan wel vertellen hoe goed wij zijn – u gelooft het pas als iemand anders het zegt. Zo krijgen we geïnteresseerden via de zoekmachine op onze website, waar we een extra portie overtuigingskracht op ze loslaten. Dat doen we met speciale landingspagina’s. Daarvoor hebben we vooraf sterke content elementen bedacht die we individueel kunnen aanpassen en optimaliseren.

Blijf op de hoogte
Het resultaat? Een website die in zoekmachines klanten trekt en ze vervolgens overtuigt met relevante informatie die is toegespitst op hun zoekopdracht. Dat kunt u ook. Bel me maar eens voor een toelichting. Voor meer informatie over webdesign met een doel kunt u zich uiteraard ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.