SQZI zoekt ontwerper met ervaring!

16 juni 2015 | Blog

Gezocht: nieuwe collega!

De Gouwe Tip krijgt een geheel verzorgd weekend naar Amsterdam! Wie o wie mogen we blij maken met een nieuwe baan als ontwerper bij één van de leukste ontwerp/marketingbureaus in de regio? Like en deel of stuur je tip naar gaby@sqzi.nl

We hebben een dreamteam, werken op een super locatie, maken gevarieerd werk. Mogen de communicatiemiddelen bedenken en vormgeven voor goede doelen, overheid en bedrijven, stuk voor stuk inspirerende klanten die ons creatieve werk erg waarderen. Wat wil je dan nog meer? Nou… nóg een leuke nieuwe collega met passie voor het vak waarmee wij kunnen sparren!

SQZI zoekt ontwerper – accounthouder

Het goafste bureau van de regio zoekt versterking. Want we willen uitbreiden. En het liefst zo snel mogelijk. Wij zoeken dan ook per direct een kanjer in on- en offline communicatie. Een creatief met de nodige kilometers op de teller, die zelfstandig en resultaatgericht is. Die het inspirerend vindt om met professionele vakgenoten samen te werken. Een creatief die alles uit zijn vak en mac haalt. Ook voor negenen. Of na vijven. Of zessen. Een creatief die nooit te oud is om te leren en het mooi meegenomen vindt om op de mooiste locatie van Arkel Zuid-Oost te werken. Ben jij die creatief om u tegen te zeggen? Stuur dan uw CV, een steengoeie brief en een beknopte presentatie van recent werk naar onze Gaby via gaby@sqzi.nl.

SQZI ConceptStudio, Stationsweg 29, 4241 XH Arkel