SQZI neemt je privacy heel serieus.

Daarom informeren wij je graag over wat wij met je persoonsgegevens doen.

Hoe beveiligen wij de opslag en verwerking van je persoonsgegevens?
Voor SQZI is informatiebeveiliging iets wat in ons DNA zit. Je mag er vanuit gaan dat wij de grootst mogelijke zorg besteden aan het beveiligen van zowel jou data, als die van ons.

Ben je geïnteresseerd in een baan bij SQZI?
Dan nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Kom je daadwerkelijk bij ons werken dan zijn wij wettelijk verplicht je gegevens op te nemen in onze HRM en salarisadministratie. Is er onverhoopt geen match dan verwijderen wij je gegevens binnen 30 dagen uit onze systemen.

Ben, of wordt je klant bij SQZI?
Dan nemen we je ingevulde gegevens op in ons CRM en zullen wij je zo snel mogelijk benaderen voor het maken van een afspraak en het uitbrengen van een vrijblijvende offerte.

Wil je een product of dienst aan ons verkopen?
Indien wij geïnteresseerd zijn nemen wij contact met je op via de opgegeven contactgegevens. Wordt je uiteindelijk leverancier van SQZI dan nemen wij deze gegevens op in ons CRM en de financiële administratie.

Stuur je ons om een andere reden je persoonsgegevens?
Dan zullen wij alles in het werk stellen om deze persoonsgegevens te beschermen zoals bedoeld in de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De persoonsgegevens zullen wij uitsluitend aanwenden voor het doel waarvoor je deze gegevens met ons hebt gedeeld.

Wil je weten welke gegevens SQZI van je heeft verzameld? Of wil je je gegevens corrigeren of laten verwijderen?
Stuur een berichtje aan gaby@sqzi.nl en wij regelen dit.

Ben je het oneens met de wijze waarop wij je gegevens verwerken en beschermen?
Neem altijd eerst contact op met onze office security manager via 0183-563727. Ben je het nog steeds oneens neem dan contact op met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Een goed gesprek kan nooit kwaad

“Uit ervaring weet ik dat een goed gesprek kan inspireren én je uiteindelijk klinkende winst kan opleveren. Ik ben benieuwd wat je doel is en wat je met je website wilt bereiken?

Laten we vrijblijvend van gedachten wisselen onder het genot van een goeie bak koffie! Binnen 5 minuten vul ik een checklist in, dan weet je gelijk wat je nieuwe website kost.”

Bert-van-Meteren-SQZI3Aldus Bert van Meteren
eigenaar SQZI Webdesign